Over ons

Over Hamusta verhuur

Hamusta verhuur is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van machineverhuur in het noorden van Nederland. Sinds 2007 richt Hamusta verhuur zich op het verhuren van kwalitatief hoogwaardig bouw- en evenement materieel niet alleen aan de zakelijke markt, maar ook voor de particuliere markt.

Wij bij Hamusta verhuur hebben een groot assortiment aan modern materieel wat te huur is voor niet alleen een korte periode maar ook voor langere periodes. Als het nu gaat om hoogwerkers, bouwgereedschappen, tuinmachines, steigermaterialen, materieel voor grondverzet, springkussens en meer, wij hebben het in huis.

Staat er binnenkort een project of klus op de planning? Hamusta heeft het juiste en passende materieel voor u in het assortiment.

Kernwaarden bij Hamusta verhuur

Waarom Hamusta verhuur? Natuurlijk kunnen wij hier nu een hele reeks aan zelfstandige naamwoorden noemen over hoe innovatief, betrouwbaar en milieuvriendelijk wij zijn bij Hamusta verhuur. Maar dat is nogal cliché. Het zit zo, als wij niet de drive hadden gehad om de beste te willen zijn in wat wij doen maar vooral om u als tevreden klant de deur uit zien te gaan, stonden wij niet waar wij nu staan. Voor ons is dat nog steeds het belangrijkste wat er is.

Wij helpen u graag verder!

Bel ons!

Gemakkelijk en snel!

Stuur ons een appje!

Wij helpen u graag verder!

Email ons!

Waar bent u naar op zoek?